Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امیدواریم بتوانیم فاز اول درگاه واحد دولت هوشمند را تا انتهای اردیبهشت ماه راه اندازی کنیم.

خبرگزاری میزان_ رضا باقری اصل در گفتگو با بخش خبر ۲۱ شبکه یک سیما در خصوص دستور امروز رئیس جمهور در دومین جلسه شورای عالی اداری کشور مبنی بر تحقق دولت الکترونیک و تاثیر آن بر حوزه نظارت مردم بر دولت، گفت: موضوع دولت الکترونیک تکلیف یک دستگاه نیست بلکه اولویت کلیه دولت است و دولت سیزدهم برای بهره وری و کارآمدی نظام اداری برنامه ویژه‌ای را تدارک دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس دستور رئیس جمهور در پی مصوبات شورای عالی اداری، شورای اجرای فناوری اطلاعات و قانون بودجه امسال قرار شد که کلیه دستگاه‌ها درگاه‌های خود را به یک درگاه واحد متصل کنند تا خدمات مردم از آن طریق در دسترس آن‌ها قرار گیرد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در کنار این موضوع نیز مقرر شد سامانه‌ای که تجربه آن در قوه قضائیه هم وجود داشته و عملکرد مسئولین و ارائه دهندگان خدمات قضایی بر اساس همان سامانه مورد سنجش قرار می‌گرفت به صورت ویژه‌ای توسط وزارت ارتباطات برای عملکرد دولت هم مورد استفاده قرار گیرد.

باقری اصل تصریح کرد: البته از آنجایی که دامنه دولت بسیار گسترده‌تر است این سامانه نیازمند ارتقاء است ضمن آنکه در کنار آن نیازمند این هستیم که از تنوعی از کانال‌ها و اتصال آن‌ها به تمامی درگاه‌های دولت، بتوانیم ارزیابی عملکرد و کسب رضایت مندی مردم را داشته باشیم و در این صورت خواهیم توانست مشارکت مردم را در ارزیابی و ارتقاء نظام اداری تحقق بخشیم.

وی در درباره میزان وجود زیر ساخت‌های لازم برای ایجاد این سامانه هوشمند نظارتی نیز بیان داشت: بر مبنای دستوری که رئیس جمهور سال گذشته به وزارت ارتباطات ابلاغ کردند ما درگاه واحد دولت هوشمند و بسیاری از زیر ساخت‌هایی که برای این درگاه لازم بود را آماده کردیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: یکی از کار‌هایی که با همکاری وزارت اقتصاد انجام دادیم بحث درگاه واحد صدور مجوز‌ها است؛ شبیه به همین زیر ساخت‌ها را از طریق تمامی درگاه‌های ارتباطی نظیر برنامه موبایلی، پیامک و یک سامانه ویژه با سرشماره ۴۰۴۰ برای دولت داریم و همچنین از کد‌های USSD یا موبایلی نیز استفاده نی کنیم تا مطابق کد بندی و شماره بندی که سازمان اداری، استخدامی انجام می‌دهد بتوانیم آن را به تمامی خدمات و درگاه‌های دولت متصل کنیم تا بتوانیم خیلی سریعتر نظام ارزیابی و رضایتمندی را که با مشارکت مردم پی ریزی می‌شود را در اختیار مردم قرار دهیم.

باقری اصل اظهار داشت: قرار بود اولین فاز درگاه واحد تا شهریور راه اندازی شود، ولی از آنجایی که کار با تعجیل بیشتری دنبال می‌شود امیدواریم بتوانیم تا انتهای اردیبهشت ماه درگاه واحد را راه اندازی کنیم و در پی آن برنامه‌های نظارت و ارزیابی بر خط بر عملکرد دولت را هم همزمان با درگاه واحد به اطلاع مردم برسانیم.

بیشتر بخوانید: پروژه‌های راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت افتتاح شد   انتهای پیام/ برچسب ها: وزیر ارتباطات دولت هوشمند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر ارتباطات دولت هوشمند فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات دولت هوشمند راه اندازی درگاه واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۹۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • بیش از ۷ هزار درخواست مردم استان قم در سامانه سامد ثبت شد
  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • ۱۲۰ دوربین نظارتی در شهر قم نصب می‌شود
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی